Loading...

Det bedste på markedet

Gplan handler om værkstedsdrift og kundestyring. Konceptet dækker nemlig over Auto-G’s online kundestyringssystem, som giver det enkelte værksted mulighed for at effektivisere driften – og vi er ikke bange for at kalde det for “Det bedste på markedet”!
Systemet er enkelt og overskueligt og opbygget af forskellige moduler, som tilsammen dækker alle værkstedets behov i henhold til værkstedsdrift og kundestyring. Gennem Gplan er det muligt at tilbyde kunderne værdifulde services, som samtidigt er loyalitetsskabende og lønsomme for det enkelte værksteds forretning. I driftssystemet er det også muligt at bruge stregkodelæsere, og afhængigt af hvor brugeren er i systemet, vil Gplan automatisk vide, hvorvidt brugeren er i gang med at identificere en vare eller tjekke lagerbeholdningen. Systemet fungerer både på PC, tablet og smartphone og passer således ind alle steder.

 

Gplan basis

I værkstedssystemet Gplan basis findes de fem moduler Gkat, Gkal, Gfin, Glag og Gbud. Disse moduler gør det let at komme i gang, og er med til at skabe et godt overblik over det enkelte værksteds værkstedsdrift og kundestyring. Gkat er et katalog, hvorfra værkstederne kan bestille reservedele, universal- og forbrugsvarer, og modulet overtager automatisk køretøjsdata fra et tilbud, så det er nemt at vælge de rigtige reservedele. Gkal er systemets kalender- og planlægningsmodul, hvori det blandt andet er let at administrere bookinger, arbejdsfordeling, tilbudsgivning og kundebiler. Gfin er et finansmodul, som bruges til kundestyring, fakturering og kreditering. Det er også her timepriserne styres, og kombinerer man modulet med Geco fra tillægsmodulerne, er man sikret et komplet og effektivt regnskabsprogram. I Glag et det muligt at oprette et internt varelager, og alle oprettede varer kan helt enkelt overføres til det arbejdskort, som udarbejdes i forbindelse med tilbudsgivning. Med Gbud er det nemt at udarbejde tilbud, da både serviceintervaller og nødvendige dele kan overføres til tilbuddets arbejdskort.

 

Gplan tillægsmoduler

Tillægsmodulerne til værkstedsdrift og kundestyring i Gplan tæller Gtek, Gsms, Gdæk, Geco, Gbog og onlinebooking. Gtek giver brugerne direkte adgang til online teknisk support under forudsætning af, at brugeren har et abonnement på Autodata, Autofrontal, HaynesPro eller Tolerance. I Gplan vælger man kunde og køretøj, hvorefter man blandt andet får adgang til tekniske data, servicetider og serviceskemaer til kundens bil. Med Gsms er det muligt at opsætte automatiske beskeder, standardbeskeder og individuelle beskeder til kunderne – for eksempel påmindelser om forestående værkstedsbesøg, eller en besked om at arbejdet er udført. Gdæk-modulet er til dem, der har eller påtænker at etablere et dækhotel. Her kan man registrere data på hvert enkelt hjul, tilknytte billeder og udskrive stregkodelabels til påsætning og dokumentation for kunden. Geco er tiltænkt værksteder, som anvender e-conomic økonomisystem. Med Geco bliver grundlæggende data i forhold til fakturering og tilbudsgivning overført til Gplan, og der bliver dermed skabt en integration mellem de to systemers kundekartotek. Gbog skaber sammenhæng mellem Gplan og digital-servicebook.com, og her kan man nemt udfylde informationer om bilens service, samt få oplysninger om syn, gæld og forsikringer. Onlinebooking er en ny smart feature under Gplan. Her kan slutkunderne booke et service online, og bookingsystemet går derefter direkte ind i det ønskede værksteds driftssystem for at se, om bookingen kan lade sig gøre. Onlinebooking gør det nemt og enkelt for slutkunderne at booke en tid, og samtidigt er systemet meget brugervenligt, da det kan tilpasses det enkelte værksted.
Hos Auto-G er vi klar over, at de enkelte værksteder har en forskellig medarbejdersammensætning og dermed forskellige behov og muligheder. Derfor er opsætningsmulighederne yderst fleksible, så det er muligt at finde en løsning, som passer til netop dit værksted.
Du kan tilbyde dine kunder værdifulde services, som er loyalitetsskabende og lønsomme for din forretning.

BASISSYSTEMET – SÅ ER DU I GANG

Gplan Katalog:

Gkat er systemets katalog, som du bruger til hurtig og enkel bestilling af reservedele, universal- og forbrugsvarer. Gkat overtager automatisk køretøjsdata fra et tilbud eller en planlagt booking, så du nemt og enkelt kan vælge de nødvendige reservedele.
I Gkat finder du også smøretabeller med oplysninger om smøreolier.

Gplan Kalender:

Gkal er systemets kalender- og planlægningsmodul. Med Gkal kan du nemt og effektiv administrere bookinger, arbejdsfordeling, tilbudsgivning, kundebiler, tidsregistrering mv.
Tilbud konverteres enkelt til bookinger. Du har løbende overblik over din planlægning og tidforbruget på de løste opgaver.

Gplan Finansmodul:

Gfin er systemets finansmodul, som du bruger til kundestyring, fakturering og kreditering.
I Gfin styrer du også timepriserne, og registrerer dine mekanikere til brug for Gkal.
Gfin er fuld integreret med e-conomic via Geco, hvis du ønsker et komplet regnskabsprogram.

Gplan Varelager:

Glag modulet giver dig mulighed for at oprette dit eget interne varelager.
Alle oprettede varer kan nemt og enkelt overføres til arbejdskortet i forbindelse med tilbudsgivning eller booking.
Systemet understøtter også stregkodescanning, så varer og services nemt kan tilføjes arbejdskortet ved at scanne stregkoder.

Gplan Tilbud:

Gbud modulet gør det nemt at udarbejde tilbud. Du får oplyst serviceintervaller, -tider og nødvendige dele, som nemt overføres til tilbuddets arbejdskort.
Tilbud kan efterfølgende nemt konverteres til en booking, og de nødvendige reservedele tilføjes og bestilles med få klik inde på arbejdskortet.

TILLÆGSMODULER:

Online booking:

Onlinebooking er en ny smart feature under Gplan. Her kan slutkunderne booke et service online, og bookingsystemet går derefter direkte ind i det ønskede værksteds driftssystem for at se, om bookingen kan lade sig gøre. Onlinebooking gør det nemt og enkelt for slutkunderne at booke en tid, og samtidigt er systemet meget brugervenligt, da det kan tilpasses det enkelte værksted.

Bilsalg:

Bilsalgsmodul – nemmere bliver det ikke
Hvad enten du overvejer at udvidde din forretning med bilsalg eller allerede sælger biler, bør du kigge nærmere på Gplans bilsalgsmodul.
Håndtering af køb og salg af alle typer køretøjer – både inden- og udenfor EU – har aldrig været nemmere.
Bilsalgsmodulet forudsætter brug af e-conomics regnskabssystem. Til gengæld er du uanset hvilken type køretøj det drejer sig om sikret fuldstændig korrekt kontering af samtlige poster og korrekt momsafregning.

Gplan Teknisk Support:

Gtek modulet giver dig direkte adgang fra Gplan til online teknisk support. Adgangen sker under forudsætning af, at du har et abnonnemt på et eller flere systemer – herunder Autodata, Autofrontal, HaynesPro eller Tolerance. I Gplan vælger du kunde og køretøj. Herefter får du med et klik adgang til tekniske data, servicetider, serviceskemaer, bulletiner mv. til din kundes bil.

Gplan SMSmodul:

Gsms modulet muliggør simpel envejskommunikation af SMS-beskeder fra dig og til dine kunder. Der kan opsættes automatiske beskeder, standardbeskeder og du kan også sende individuelle beskeder fra Gsms til dine kunder.
Brug modulet til remindere omkring et forestående værkstedsbesøg, en besked om at arbejdet er udført eller lignende.

Gplan Dækhotel:

Gdæk modulet er til dig, som måske allerede har eller påtænker at etablere et dækhotel.
Et hjulsæt linkes til et køretøj, og hjulskift tilføjes et arbejdskort med et enkelt klik.
I Gdæk kan du registrere alle tænkelige data på hver enkelt hjul, tilknytte billeder, samt udskrive stregkodelabels til påsætning og komplet dokumentation til kunden.

Gplan Economic:

Geco modulet er tiltænkt værksteder, som anvender e-conomic økonomisystem.
Med Geco får du overført grundlæggende data til Gplan i forhold til fakturering og tilbudsgivning.
Du får skabt integration mellem de to systemers kundekartotek.
Du vælger selv, hvilket system du fakturerer fra. Du kan fakturere fra begge systemer. Bogføring sker i e-conomic. Med Geco kan du også opsætte dit eget fakturadesign.

Gplan Digital Servicebog:

Gbog modulet giver dig mulighed for at skabe integration mellem Gplan og
digital-servicebook.com.
Her kan du nemt og enkelt udfylde informationer om bilens service.
Du kan også se andre værksteders fortegnelser og få oplysninger om syn, gæld, forsikring m.m

INTELLIGENT STREGKODEAFLÆSNING:

Du kan også vælge at bruge stregkodelæsere i Gplan.
Afhængigt af hvor du er i systemet vil Gplan automatisk vide, om du er i gang med at tilføje en vare til et arbejdskort, identificerer en vare eller tjekke din lagerbeholdning.
Gplan kan bruges på PC, tablet og smartphone
Ib Bruun & Co Autodele

Industrivej 19H
4000 Roskilde

Tlf. 46 75 44 90

Åbningstider:
Mandag - Fredag: 07.30 - 16.00
Lørdag: 09.00 - 12.00

Auto-G Danmark

© 2022 Ib Bruun & Co. Autodele ApS